Suradnici

Ovo je popis naših suradnika, hoteli, apartmani i agencije preko kojih možete doći do naših usluga i pronaći smještaj za svoj posjet Vodicama i okolici.

Kompleks Olympia

Hotel Olympia, smješten blizu centra Vodica i samo 50 metara udaljen od mora nudi vam otvorene bazene, ekskluzivne beach barove, Olympia Life wellness centar, suvremenu teretanu te kongresnu i sportsku dvoranu i Sky restoran na 10. katu s izvrsnim pogledom na Vodice i još boljom gastronomskom ponudom.

"Neovisno o tome zanima li vas aktivan odmor ispunjen sportskim sadržajima, opuštanje i wellness, tulumi na plaži ili tražite mjesto na kojem ćete ugostiti poslovne partnere, hotel Olympia nudi sve što vam treba."

Hotel Imperial

Imperial Park Hotel smješten je u gustoj borovoj šumi, tik do šljunčane plaže, a tek nekoliko minuta hoda dijeli ga od centra grada Vodica. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za aktivan odmor, ali i opuštanje u prostranom mediteranskom parku, uz otvoreni bazen ili na plaži.

"Hotel Imperial idealan je za odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru."

Hotel Miran

Hotel Miran je kategoriziran s tri zvjezdice i nalazi se u mirnoj jadranskoj uvali, duž koje se pruža šljunčana plaža. Hotel se nalazi u Pirovcu, živopisnom dalmatinskom naselju, u blizini kojega je Park prirode „Vransko jezero“, te NP Paklenica, NP Kornati i NP Krka, najposjećeniji hrvatski nacionalni parkovi.

"Ako ste u potrazi za savršenim odmorom u tihoj oazi tik uz more, Hotel Miran, Pirovac ispunit će sva vaša očekivanja i više."

Riva Travel

Agencija Riva Travel je ogranak tvrtke Promocija BB koja organizira najatraktivnije izlete i ture u Dalmaciji. Među svojim ponudama nude vam organizirane posjete nacionalnim parkovima, sportsko penjanje, biciklizam, kayaking, canyoning, rafting, jedrenje i razne autohtone gastronomske ponude.

"Nudimo vam samo provjerene ture s iskusnim vodičima koji će vam rado pokazati najbolje od jadranske obale. Prepustite nam organizaciju vašeg odmora, garantiramo zadovoljstvo i dobar provod."