Vertikala je poseban spoj poduzetništva, slobodnog duha i ljubavi prema sportskom penjanju i prirodi. S radom smo počeli u kolovozu 2016. godine na Plavoj plaži u Vodicama, gdje smo postavili visoki toranj za sportsko penjanje. U suradnji s timom Karika cilj nam je ljude što više približiti sportu i boravku u prirodi te kontinuirano raditi na usavršavanju znanja, opreme i sadržaja.

Naša ponuda sadrži po nešto za svakog željnog zabave i aktivnog provođenja slobodnog vremena, a prilagođena je i za djecu i za odrasle. Visoki toranj za sportsko penjanje stoga nudi savršenu aktivnost za cijelu obitelj – zabavu, trening i testiranje fizičke kao i psihičke snage. Za one koji žele više od onoga što nudi naš penjački toranj, u ponudi imamo poludnevne izlete u prirodu, gdje ćete penjati na pravoj stijeni i otkriti drugu stranu sportskog penjanja.

Svoju aktivnost nismo ograničili samo na ljetnu sezonu – kad god budete željeli isprobati našu ponudu, kontaktirajte nas, a mi ćemo vam tu želju i ispuniti.

Vertikala logo

Upoznajte naš tim

Tomislav Mor

Tomislav Mor

Instruktor penjanja i glavna odgovorna osoba Vertikale s višegodišnjim iskustvom u sportskom penjanju. Ukoliko nas tokom ljeta posjetite na Plavoj plaži, uglavnom ćete ga naći kako odmara u hemoku i rješava križaljke.

Martina Tabula

Martina Tabula

Ova sportska penjačica je uvijek tu kada treba pripomoći, a kada je riječ o radu s djecom, nenadmašiva je. Ako se umorite od penjanja, rado će vam pokazati kako se radi stoj na rukama.

Ivan Cukrov

Ivan Cukrov

Naš glavni suradnik iz Karike, sportski penjač i strastveni biciklist. Visok kao neboder, što mu i paše jer svoje slobodno vrijeme, kada nije na turi, provodi igrajući basket na terenu pored Vertikale.